0896 709040
 

Тиймбилдинг на Черно море

Partyservice.bg предлага различни видове тиймбилдинг програми за море.С годините сме се спряли на най-атрактивните локации в България, които предлагат не само възможност за разпускане, но и outdoor / външни / спортни активности. Опитът ни води винаги към конкретни концепции и сценарии, които отговарят на нуждите на екипа ви.

Ако се спрете на варианта да сте близо до Черно море, ще ви предложим вълнуващите морски преживявания като тиймбилдинг с пиратски кораби, морски риболов, игри на плажа, пикник в красиви местности до морето и др.

Разполагаме с екипи от спортни аниматори , както и професионални актьори, които да бъдат водещи на вашето събитие. Ще ви предложим отлично озвучаване, изготвяне на детайлен сценарий, награди и грамоти за победителите.

Спрямо вашият бюджет, необходимо е най-първо да прецените дали имате финансовата възможност да изведете колектива извън вашия град, което автоматично предполага осигуряване на транспорт, храна и нощувки за целия екип или ако сте способни да предложите вариант за мероприятие в града, в който е централният ви офис.

Изпратете вашето запитване на нашия мейл и ние ще ви изготвим оферта.

Галерия