0896 709040
 

Рожден ден на тийнейджър

Това са трите най-предпочитани варианта за организиране на парти за тийнейджъри, които можем да предложим:
1. Търсене на съкровище в Южен парк / може и в друг парк /
2. Детска дискотека - 150 лв./ 2 часа
3. Детска дискотека и караоке - 180 лв./ 2 часа

Всеки родител се вълнува къде и как да организира рождения ден на своето дете. А когато то вече е порастнало и неговите празници са преминали през всички етапи - детски клубове, пицарии и ресторанти, става все по-трудно да се измисли свежа идея за празнуване на рождения му ден.

Ние от Partyservice.bg ви предлагаме няколко варианта за организиране на тийнеджърски рожден ден.

Първо е необходимо да се реши къде ще бъде мястото за парти. Децата на тази възраст не харесват детските клубове и пицариите. Те искат да приличат на възрастните и предпочитат баровата или дискотечната обстановка. По тази причина ви предлагаме нощен клуб, който отваря врати за своите клиенти след 22 часа, час до който е нормално да продължи един тийн рожден ден.

С дансинг, дискотечно осветление и приглушена светлина, гостите на вашето дете ще се почувстват необезпокоявани, за да се отпуснат. Знаете, колко са прителснителни и как се сформират на групи, което не позволява да се разчупи вечерта и да се създаде екипност.

В тази връзка ви предлагаме аниматор за тийнеджъри, чиято задача е не да провежда 'бебешки' игри, както ги наричат тийн-овете, а да ги организира, да създава настроение помежду им, като се посмеят заедно, потанцуват и попеят. От наша страна ние ще подготвим най-хитовите музикални парчета, защото знаем, че в един детски рожден ден задължително трябва да има музика.

Разбира се, ако детето не желае присъствието на аниматор, ще ви изпратим DJ, който през цялото време ще се грижи за музиката, и децата ще си поръчват любимите си песни. Детската дискотека можем да съчетаем и с караоке, което ще разнообрази вечерта, а по-смелите ще попеят на микрофоните.

Ще ви предложим и щури парти аксесоари, както и подаръче за всяко дете, скрито в пяната, която рожденика трябва да счупи.

Обадете ни се, за да обсъдим заедно как да организирате рождения ден на вашето дете! 0896709040

Галерия