0896 709040
 

Tиймбилдинг в Боровец

Aгенция Partyservice.bg ви предлага още един начин да сплотите вашия работен колектив - тиймбилдинг в Боровец.

Сред приятните природни условия на курорта, намиращ се на 1300 м надморска височина върху северните склонове на Рила планина, участниците ще станат част от следните занимания:

 • Мини футбол - игрището е оградено с мрежа и се играе на естествена трева.
 • Волейбол - терена е пред Хотел Рила, срещу офиса на ски училището, добре затворен и предлага удобни условия за игра.
 • Бадминтон - Цената включва наем на терена и аксесоари.
 • Стрийтбол - баскетболен кош, намиращ се пред Хотел Рила.
 • Тенис на маса - вклюва 2 бр. тенис хилки, наем на маса и топче.
 • Тенис на корт - разполагаме с две игрални полета. Тенис корта се намира в непосредствена близост до вилно селище ,,Ягода".
 • Стрелба с лък, въздушна пушка и пистолет
 • Пейнтбол - игрището е изградено в близост на Хотел Рила. Осигурени са пушки, желатинови топчета, оръжие и защитна екипировка.
 • Въжен град - емоция за малки и големи. Приключенският парк е обезопасен и можете да се съревноваватe с приятели или да прекарате забавно своето време.
 • Северно ходене - използва се базата на Биатлона. Дистанции 1,3,5,5,10км. с включени щеки. (2-4часа.)
 • Конна езда - използват се специално обучени за целта коне, а за по малките и понита. Вариантите за наемане са почасови, полудневни и целодневни маршрути в района на комплекса.
 • Спортен риболов - използва се специално обособено място, отдалечено на около 5км. от Боровец, сред красива природа и създадена за едно невероятно преживяване атмосфера. Цена: 15лв. Включва транспорт, вход, оборудване и сух пакет. Улова се заплаща допълнително.

Обиколни разходки:

Маршрут ,,Черната скала" - лек

Тръгване от Хотел Рила, през старата пътека на горското училище, разклона за ,,Гвардейска поляна'' до местността „Черната скала”. Там се почива и след това по обратния маршрут до Хотел Рила. Времетраене около 4 часа.
Маршрутът включва водач, подходящ е за неопитни туристи!

Маршрут хижа Шумнатица - лек

Тръгване от Хотел Рила, през горско училище, тенис корт ,,Бороспорт'', до хижа ”Шумнатица”. След почивка се връщаме по обиколен маршрут обратно до Хотел Рила. Времетраене около 3 - 4 часа.
Маршрутът включва водач, подходящ е за неопитни туристи!

Tур връх ,,Мусала" - интензивно натоварен

В категорията на целодневните турове в региона сме включили изкачването на Балканския първенец връх Мусала - 2925 метра надморска височина. Тръгва се в 8.45ч. от Хотел Рила, качване с лифт до връх Ястребец, по пътеката до хижа Мусала, след това заобикаляйки ,,Мусаленски езера'' се достига до заслона ,,Еверест'', намиращ се в непосредствена близост с живописното ,,Ледено езеро'' - 2709 метра надморска височина. Едно от най високите езера не само в България, но и на целия Балкански полуостров. След около 40 мин. натоварен преход се изкачваме на Балканския първенец. Прибирането се извършва по вече изминатия маршрут, обратно до връх Ястребец, с лифт до долна станция и Хотел Рила. Време около 7 часа.

Tур връх ,,Мальовица" - интензивно натоварен

Тръгване от Хотел Рила до планинска база Мальовица, с осигурен транспорт. Маршрута минава край хижа Мальовица и продължава до самия връх Мальовица, от където се разкрива величествена панорама към Рила и манастирската гора. Връщане по същия маршрут до базата и прибиране в курорта Боровец.

За повече информация можете да се свържете с нас на sofia@partyservice.bg или тел.02/421 42 28