0896 709040
 

Аниматори

Агенция Partyservice.BG работи с голям екип от професионални аниматори, които ще спретнат щуро парти за Вашето дете и неговите приятели!

Работим с над 30 аниматора - актьори, момичета и момчета на възраст между 20 и 28 години, които имат опита да преценят интереса на децата и да им предложат игри, които са подходящи за техните години.

Подготвили сме и различни видове партита. Голяма част от тях са свързани с най-известните детски филми, книги и приказки, от които на преден план сме извели главния герой и неговият тематичен костюм, с който обличаме аниматора. По този начин създаваме тема на партито. Например ако детето ви харесва филма за Хари Потър, ние разполагаме с оригиналния костюм на героя и ви изпращаме самия Хари Потър! Всички видове партита можете да разгледате в категория Детски партита.

Нашите детски партита протичат с много танци и игри. По ваше желание, може да има или повече игри, или повече танци. Продължителността на повечето детски партита е 2 часа. В началото аниматорът въвежда децата в темата на партито, разделя ги на два отбора, като рожденика или рожденичката са винаги капитани на единия отбор. Игрите са състезателни, от типа - Бързи, смели, сръчни. Реквизитът е осигурен от нас. В края на първия час, ако децата са гладни, аниматорът ги приканва да си измият ръцете и да хапнат в рамките на 10-15 минути, след което или продължават с игрите, или започват да танцуват на най-хитовите парчета / ако разполагате с апаратура, ние ще осигурим диск/. В края на детския рожден ден, аниматорът провежда ритуал по тортата.

Винаги сме смятали, че ролята на аниматорът е не само да забавлява децата, но и да отклони тяхното внимание към себе си, за да могат родителите на рожденика и на гостите да се чувстват спокойни.

Свържете се с нас и ние ще изпратим човек във Вашия дом или в избрано от Вас заведение.

За повече информация: тел. 02/421 42 28

Галерия