0896 709040
 

Градски тийм билдинг за жени

Тийм Билдинг „Енергия за жената“

с Яна Данаилова -

специалист по маркетинг, нутрициолог, веган и йога

учител

Градски Тийм Билдинг за Жената - магия, енергия, вдъхновение!

Как да повишим своята енергия и да привлечем

Любов, Щастие и Изобилие в живота си?

Продължителност: 2.30 часа

Неделя - от 11.00 до 13.30 часа

1. Част първа – лекция

Продължителност: 40 минути

Осъзнаването, безусловното приемане - Любовта към самата мен!

Коя съм аз?

В какво се изразява моята иманентна същност?

Моето лично Щастието - химера или реалност?

Любовта - как да привлечем Любовта в живота си?

Красотата - нейната роля в нашия живот

Здравето- здрави, жизнени и енергични - с помощта на самоцелебните практики на тялото и съзнанието.

Храната - нашият ключ към дълголетие, младост, виталност и красота.

За какво мечтая, за какво копнея, какво ми липсва в живота, кое ме прави щастлива или пък неудовлетворена?

Идеалният партньор - визуализация

Идеалният живот - визуализация

Дефиниране на лични цели за материализиане на нашите представи за нашия личен идеален свят.

Модераторът провокира чрез провокативни въпроси - откровеността, кодираното изливане на закостенели проблеми, освобождаване на съзнанието от блокажи, осъзнаването на личните, индивидуални потребности и преоткриване на Аз-а, иманентно вроденият стремеж и нужда от любов.

Почивка 10 минути

2. Част втора – Игри и тренинг

Продължителност: 1 час и 15 минути

Визуализация и ролеви игри с цел разкодиране на скритите копнежи, освобождаване на блокажите на подсъзнателно ниво, повишаване на нашата женска енергия и вибрации.

Енергията на жените е основата на света. Именно защото творческото женско Аз е онази вибрация, онзи енергиен заряд, който дава на един мъж силите, енергията и вдъхновението и волята за успех. Мъжете възприемат женствеността на жената интуитивно и женската енергия събужда в тях мъжката енергия. Нека заедно се научим да бъдем неизчерпаем душевен извор на женственост, духовност и безусловна Любов!

Женствеността е много по-съществена от физическата красота! Богатата душевност, чистотата на физическо, ментално, емоционално и духовно ниво, високите вибрации и енергийни честоти, всъщност придават магнетизъм, обаяние и неустоимост на една жена!

Замисляли ли сте се защо има толкова красиви, умни, успешни, но ... самотни жени?

Защо мъжът на една толкова отдадена, прекрасна, добра, красива жена, изведнъж започва да изневерява, и то често с жена, която дори не можем да определим като по-красива?

Защо някои двойки съумявт да съхранят страстта и пламенната си любов с години, дори за цял живот, а при други, магията изчезва с влюбването?

Интересно ли ви е защо някои дами остаряват красиво, бавно и с достойнство, докато други сякаш бързо повяхват, губят своята свежест и сексапил?

Отговорите на всички тези, а и на множествo други въпроси се крият в Енергията!!! Именно енергията - женската нергия, която управлява света, привлича и задържа!

Жената е животворната сила на света, но също така е и концентрираната енергия, благодарениe, на която привлича в живота си мъжете, привлича възможностите, благоприятните обстоятелства, дори материaлните блага, щастието, изобилието, Любовта... Но още по-важно е, че енергията не само привлича, но и има способността да задържа...

Участниците се разпределят на отбори и всеки отбор възпроизвеждат реални житейски ситуации, като идеята е да дадем превес на сърцето. Участниците се превъплъщават различни типажи и героини, но от тях се очаква да доразвият сюжета, водени от емоциите си, от чувствата и сърцето си. Един тренинг, в който разумът отстъпва лидерството си на сърцето, освобождаваме блокажите на емоции, обръщаме се към невинността на детството и преоткриваме жената в нас - като пътя към истинското щастие.

Да повишим заедно женската си енергия и да привлечем в живота си цялато щастие, красота и Любов, за които мечтаем!!!

Почивка - 10 мин

3. Част трета – Наслада със смути

Продължителност - 25 минути

Плодово смути - наслада за сетивата и закриваща дискусия, обобщение, синтез, поуки - Храна за душата.

Едно изживяване, което ако не друго, ще осмисли деня Ви и ще Ви докосне, а да се надяваме и да открие личния Ви път щастието, любовта и изобилието.

Яна Данаилова е специалист по маркетинг. Автобиографията й впечатлява с постове в големи компании, между които - „Овергаз”. Била е бранд мениджър, оглавявала е отдел „Маркетинг”, управлявала е частна консултантска фирма. Има магистърска степен по Международни икономически отношения и бакалавърска по Корпоративни финанси от Университета за национално и световно стопанство (УНСС). Владее английски, испански и руски език. След като постига зашеметяваща кариера, един ден се обръща към йога и веган храненето. Постоянно е канена от различни медии като консултант по здравословен начин на живот.