0896 709040
 

Шоу програми

Агенция PartyService.bg предлага различни шоу програми за вашето фирмено или частно парти. Знаем, че за вас е много важно участието на професионални изпълнители, които да разнообразят вечерната програма или да направят партито запомнящо се. Избрали сме най-интересните и най-запомнящите се артистични изпълнения. Предлагаме ги на нашите клиенти от 2008 година, което прави програмите добре усъвършествани.

Можете да разчитате на нас, че ще ви предложим най-точната програма, която няма да доскучее или ще бъде не добре възприета от гостите. По тази причина информацията, която ни е необходима, за да ви предложим програма е каква е възрастта на гостите, кой пол преобладава и с какво се занимават професионално. Тези въпроси ще ни насочат към избора на добра шоу програма, защото наистина най-важното е тя да им се хареса и да отговаря на техните предпочитания за забавляние.

За нас най-интересната част е изготвянето на добра шоу програма, в т.ч. тема и сценарий за събитието. Сътрудничим си с над 100 артиста в различни области - музикални изпълнители и групи, които свирят на живо, брас бендове, класически изпълнители за началото на вашето събитие; танцьори, изпълняващи модерен балет, вариететен балет, танци от Балканите, народни танци; известни телевизионни лица в областта на комединия театър, като изпълнения на скечове или превъплащаване в образи на известни политици, музиканти и др.; циркови артисти - клоуни, мимове, живи статуи, артисти на кокили, скачащи кокили, огнени шоу спектакли, въртене на обръчи, фокусници и илюзионисти, ходене върху стъкла, факирство и много други.

С годините сме подбрали да работим с коректни и точни хора на изкуството, което е от изключителна важност за безпроблемно протичане на едно парти. Всички знаем, колко притеснения и напрежение има преди началото, ние ще Ви ги спестим, за да можете да насочите Вашата енергия, не към разрешаване на маловажни проблеми, а върху гостоприемството Ви към Вашите гости.

Забавните програми биват музикални, танцувални, артистични и миксирани / микс между първите две или три/. Жива музика в различни стилове, модерни, класически и фолклорни формации, актьорски и циркови изпълнения, всички те носят настроението на оригиналната дреха, в която ще облечем вашето събитие.

Ще се радваме да се запознаем и да обсъдим заедно вашето събитие. Бъдете оригинални в избора си!