0896 709040
 

Тийм билдинг

Partyservice.bg предлага различни видове тийм билдинг програми за море, планина и в градски условия.

С годините сме се спряли на най-атрактивните локации в България, които предлагат не само възможност за разпускане, но и outdoor / външни / спортни активности. Опитът ни води винаги към конкретни концепции и сценарий, които отговарят на нуждите на екипа ви.

Ако се спрете на варианта да сте близо до Черно море, ще ви предложим вълнуващите морски преживявания като тиймбилдинг с пиратски кораби, морски риболов, игри на плажа, пикник в красиви местности до морето и др. За повече информация, разгледайте категория "Тийм билдинг на Черно море".

Ако се спрете на варианта да сте на планина независимо дали е летен или зимен период, ще ви предложим най-интересните спортни съоражения в Боровец. За повече информация, разгледайте категория "Тийм билдинг на планина".

А ако сте решили да си останете в града, в който по-голямата част от екипа ви живее и работи, ние ще ви изпратим екип от аниматори.

Ако искате просто да се забавлявате, ще ви предложим или програма със забавни физически и атрактивни игри или вълнуващо спортно преживяване. Разбира се и в двата случай, програмите са със състезателен характер, за да насърчава участниците.

Разполагаме с екипи от спортни аниматори в София и Варна, както и професионални актьори, които да бъдат водещи на вашето събитие. Ще ви предложим отлично озвучаване, изготвяне на детайлен сценарий, награди и грамоти за победителите.

Спрямо вашият бюджет, необходимо е най-първо да прецените дали имате финансовата възможност да изведете колектива извън вашия град, което автоматично предполага осигуряване на транспорт, изхранване и нощувки за целия екип. Ако решите да сте икономични, вашето решение е тиймбилдинг в градски условия.

Изпратете вашето запитване на нашия мейл и ние ще ви изготвим оферта.