0896 709040
 

Парти изненади

Екипът на Partyservice.bg обожава да измисля различни начини как да се изненадват хората помежду си. Много наши клиенти вече са се наситили на стандартните подаръци и търсят да поднесат изживяване, което оставя трайни спомени. В този раздел, ние предлагаме различни парти изненади, които ще впечатлят всички.

Ако все пак сте решили да подарите определн подарък, ние ви съветваме поне да го поднесете по по-нестандартен начин. Затова ви предлгаме да изпратим на адрес куриер, който е облечен като Клоун или истински фокусник. Нашите актьори ще направят шоу, ще се пошегуват, ще си направят снимки.

Ако търсите нещо по-романтично, предлагаме Серенада, която по ваше желание може да бъде или актьор, който да изрецитира любовно стихотворение от българската или чуджата лирика на Пейо Яворов/ Шекспир, или музикант, който да изпее една от най-вълнуващите рок балади. Ние ще ви изпратим списък с песни, за да си изберете най-подходящата.

Незабравим спомен и една от най-поръчваните изненади и танцьорка в кутия. Изработили сме огромна кутия с колелца с формата на подарък с голяма панделка, в която влиза танцьорката и под ритъма на ориенталска или латиноамериканска музика, тя ще изскови и ще танцува специално за рожденика и неговите гости.

Дори веднъж помещението беше толковя тясно за кутията, че опаковахме две момичета като бонбони. Невероятна изненада, която винаги запазва спомена за себе си чрез снимките, които всички започват да правят.

Ако търсите нещо щуро и нестандартно , обадете ни се и заедно ще измислим най-оригиналния подарък за вашите близки и приятели.