0896 709040
 

Зали и заведения под наем за Вашето парти

Агенция Партисървиз.БГ предлага най-добрите, препоръчани, лично от нас, зали под наем, барове, ресторанти и външни градини под наем за Вашите събития. Ще ви предложим:

- зали под наем от 50 до 1000 човека

- барове, вкл. пиано барове - 300 до 500 човека

- ресторанти - от 20 до 800 човека

- външни градини на заведения и хотели за корпоративни коктейли

- външни градини за големи корпоративни събития, като парк Врана, военна академия Раковски, резиденция Лозенец, Ботаническа градина и др.

Обадете ни се, за да направите запитване за свободни дати на 0896 70 90 40!

-------

Съвети при избор на ЗАЛА ПОД НАЕМ за парти:

Изборът на място, където да се проведе вашето събитие е първата стъпка, когато започнете да правите планове. Мястото за провеждане на мероприятие се избира спрямо удобството на гостите и удобството за паркиране. Ако не се даде възможност на гостите ви лесно да достъпят до вас, те лесно се отказват в последния момент, което е най-лошото, което може да ви се случи. По тази причина изборът на правилна локация е изключително важен.

Организирали сме нашите събития на различни локации, в заведения, барове, градини, ресторанти, около басейни, във фоайета, в хотелски или самостоятелни зали, извън градска част в близост до спортни съоражения и други. Ние можем да ви посъветваме за най-точното място за вашето събитие.

Повечето хотели отдават залите си под наем, като има задължителна консумация на храна и напитки. В този случай отпада наема на залата, но сте задължени да предложите на вашите гости сет меню или коктейлно меню тип хапки. Цените на храната и напитките са доста по-скъпи от цените в ресторант.

Ето защо добре е да обмислите първо какъв е бюджетът ви, за да предложите парти, адекватно на вашите финансови възможности. Ако имате нужа от съвет, не се колебайте да се свържете с нас.

* При избор на заведение без консумация се плаща наем, който покрива дневния оборот!

Ако желаете да рекламирате залата или заведението, което отдавате под наем, моля свържете се с нас на тел. 0896 70 90 40

Присъствието на вашата зала/заведение включва създаването на отделна подкатегория в "Зали за събития под наем" с името на заведението/залата, с неограничен текст, адрес и телефон за връзка и 8 броя снимки.