0896 709040
 

Еърсофт


Еърсофт са действащи модели на истински оръжия, стрелящи с полимерни 6мм топчета.  Пример – автомат Калашников (или каквото друго оръжие си пожелаете) от дърво и метал, изглеждащ и дори тежащ като истински, изстрелващ топчетата както на единичен, така и на автоматичен режим. Реалистичността се допълва напълно от далекобойността и точността на оръжията (безпроблемна точна стрелба на 40-50 метра). Болката, когато Ви уцелят, е в пъти по-малка от тази при игра на пейнтбол например. Когато бъдете уцелени от разстояние над 10 метра, усещането е като при леко ощипване. Типовете еърсофт сценарии са изключително многобройни и с различно времетраене. Всеки тип игра подлежи на нагаждане според индивидуалните изисквания.
 
Типове еърсофт игри:
1. Военни симулации – тук е силата на еърсофта. Няма значение на каква възраст, от какъв пол или какви са интересите на един човек, нищо не може да се сравни с удоволствието да простреляш шефа!Тук участниците могат да избират от неограничен брой сценарии, които ние можем да предложим. Ето малка част от тях:
 А) В.И.П. (Спасяването на редник Райън): Първо се избира кой ще поеме ролята на В.И.П. (най-забавно е, когато това е шефът ). След което единият отбор трябва да помогне на ВИП персоната да стигне от точка А до точка Б, а вторият отбор се опитва да го ''убие''. Гаранция за голям смях. Сценарият може да се обогатява в много различни насоки... Пример:  Може предварително ВИП-ът да има секретна информация, която е жизнено важна за отбор Б.
 Б) Преплитане: участниците се разделят на отбори (2-4 отбора), като всеки отбор трябва да изпълни определени мисии. Понякога обаче мисията на отбор 1 пречи на мисията на отбор 2. Отборът с най-много изпълнени мисии печели.
 В) Лов за съкровища / Treasure hunt: една от най-разпространените игри за тиймбилдинг става доста по-раздвижена и повдигаща адреналина, когато участниците (въоръжени до зъби, разбира се), погълнати от идеята за победа, в дисциплината на лов за съкровища, попаднат на засада, заложена от организаторите.
Г) Превземи противниковия флаг/ Capture the flag – Една от най-традиционните еърсофт игри, в които правилата са прости. Двата отбора разполагат с по един флаг. Целта на отбор А е да превземе флага на отбор Б и обратното.
Д) ВСЕКИ Е МЕДИК!/Everyone’s a medic – Един от най-динамичните типове сценарии. Идеален е за по-малки отбори от по 3-6 човека. Всеки изпълнява ролята на медик и има способноста само чрез докосване да съживи паднал другар. Целта е елиминирането на целия отбор. Тактиката тук е в елиминирането на живите и опазването на ранените от съживяване.
Изброените възможности, за военни симулации, изобразяват генерален начин за протичане на конкретен сценарии. Към желанията и изискванията за адаптация на всеки, ще се подходи индивидуално!
 
2. Стрелба по мишени – участниците стрелят по три различни типа мишени в състезание по точност или просто за удоволствие. Типовете мишени са: стандартни хартиени, метални (стоп плейтове) или балони (за по-голям звуков и визуален ефект при попадение).
 
3. Динамична стрелба – създава се трасе от мишени. Размерът на трасето може да варира. Състезателят се опитва да премине през трасето за възможно най-кратко време, като трябва да уцели всички мишени.
 
 

Галерия