0896 709040
 

Екскурзия с яхта - пристанище Балчик

Екскурзия с яхта от пристанище Балчик

Агенция PARTYSERVICE.BG Ви предлага едно незабравимо морско изживяване, като отпразнувате рождения си ден или организирате тийм билдинг за служителите на Вашата компания!

Капацитет на яхтата 89 места.
Обща продължителност: 4 часа
Два варианта на тръгване: от 09.30 или от 12.30 часа

Яхтата е двупалубна, конструирана специално за нуждите на туристическия бизнес. Тя е направена изцяло от евкалиптово и кедрово дърво, което е в основата на нейния уют.
Размерите й са 20 м дължина и 7 метра ширина.
Яхтата разполага с 64 места на долната палуба, 24 шезлонга на горната палуба, 8 места на носа и 6 места на кърмата. Затворяемият капацитет на яхтата е 64 туриста.
Яхтата разполага още с кухня, бар, две тоалетни, две каюти, платформа с две стълби за лесно влизане в морето, барбекю на дървени въглища, моторна мини лодка, риболовна екипировка за 10 човека, екипировка за леководолазно гмуркане за 10 човека, Ди Джей пулт, 4 тонколони, светлинни ефекти, най модерна навигационна апаратура и всички необходими спасителни средства. Двата супермощни двигателя (обща мощност 560 к.с.) дават възможност за развиване на скорост от 15 възела.
Яхтата предлага анимационна програма и екскурзоводско обслужване по време на пътуването на немски, руски и английски език.
Програма на пътуването
Яхтата тръгва от пристанището на гр.Балчик. Дава се кратка информация за пътуването, за България, за Ботаническата градина и други забележителности по пътя за към залива „Дълбока". Яхтата спира в района на залива "Дълбока". Риболов, къпане, гмуркане, музика. Aнимационна програма. Обяд или вечеря (барбекю на дървени въглища на палубата на яхтата).
Яхтата се връща на пристанище Балчик. Туристите слизат.
Храната включва салата, рибно меню с гарнитура, плодове или суха паста за десерт.
Напитки българско производство по системата All Inclusive - ракия, водка, джин, мастика, мента, бяло вино, червено вино, бира, безалкохолни напитки, минерална вода.

ВАЖНО! Минимумът посетители, за да наемете яхтата е 30 човека.

Галерия