0896 709040
 

Екскурзия с яхта Несебър - н. Емине

 

 Екскурзия с яхта Несебър - нос Емине 

 

Капацитет на яхтата: 100 места.

Продължителност: 4 часа

Два варианта на тръгване: от 09.30 или от 12.30 часа
Яхтата е двупалубна, конструирана специално за нуждите на туристическия бизнес. Тя е направена изцяло от евкалиптово и кедрово дърво.
Размерите и 25 м дължина и 8 метра ширина я правят най-голямата и най-удобната туристическа яхта по българското черноморие.
Яхтата разполага с 120 места на долната палуба, 30 шезлонга на горната палуба, 50 на пейки за сядане и плаж. Затоваряемият капацитет на яхтата е 120 туриста. Така те се чувстват напълно комфортно на възможните за ползване 200 места.
Яхтата разполага още с кухня, бар, две тоалетни, две каюти, платформа със две стълби за лесно влизане в морето, барбекю на дървени въглища, моторна мини лодка, риболовна екипировка за 20 човека, екипировка за леководолазно гмуркане за 20 човека, Ди Джей пулт, 4 тонколони, светлинни ефекти, най модерна навигационна апаратура и всички необходими спасителни средства. Дизелов двигател (мощност 280 к.с.).
Яхтата предлага анимационна програма и екскурзоводско обслужване по време на пътуването на български немски, руски и английски език.


Програма на пътуването :
Яхтата тръгва от пристанището на гр.Несебър. Дава се кратка информация за пътуването, за България, за Свети Влас и други забележителности по пътя към нос Емине.
Яхтата спира в района на залива пред к.к.Елените. Риболов, къпане, гмуркане, музика. Aнимационна програма. Обяд или вечеря (барбекю на дървени въглища на палубата на яхтата).
Яхтата се връща отново на пристанище Несебър. Туристите слизат.

Храната включва салата, рибно меню с гарнитура, плодове или суха паста за десерт.
Напитки българско производство по системата All Inclusive - ракия, водка, джин, мастика, мента, бяло вино, червено вино, бира, безалкохолни напитки, минерална вода.

Яхтата е прекрасна за провеждане на фирмени мероприятия, рождени дни и сватби.ВАЖНО! Минимумът посетители, за да наемете яхтата е 30 човека.

Галерия