0896 709040
 

Екскурзия с катамаран Несебър - к.к. Елените

 

 Екскурзия с катамаран Несебър - к.к. Елените

 

Капацитет на яхтата: 60 места.

Продължителност: 3 часа

Два варианта на тръгване: от 09.30 или от 12.30 часа


Сезон 2018 (Круизи от Несебър)
Катамаранът е двупалубен кораб, конструиран специално за нуждите на туристическия бизнес. Той е направен изцяло от специална пластмасова конструкция и благодарение на двата си корпуса е много устойчив в нашето море.
Размерите му, 20 м дължина, 6 метра ширина и две палуби го правят най-удобния туристически моторен катамаран по нашето Черноморие.
Катамарана разполага с 60 места, кухня, бар, две тоалетни, една каюта, платформа с две стълби за лесно влизане в морето, диджей пулт, 12 тонколони, светлинни ефекти, най-модерна навигационна апаратура, всички необходими спасителни средства. два дизелови двигателя с по 400  к. с.
На първа палуба има уютен салон с мека мебел и бар. На втора палуба която е конструирана от дърво има просторно място за тези които искат да се порадват на слънчевите лъчи, а за други които искат да потанцуват ще има всякаква музика за която ще се погрижи нашия DJ . Както винаги на борда на кораба ще има безплатни алкохолни и безалкохолни напитки в неограничено количество и различни видове мезета: чипс, ядки, пуканки, салата от моркови краставици и лайм.
Часовете на мероприятията ще са съобразени така че да не нарушават изхранването на туристите в техните хотели, и да могат спокойно да се възползват от тях. Катамарана ще бъде базиран в пристанище Несебър.

(Сутрешна програма)
09.30 ч. Тръгване от яхтения пристан на гр. Несебър. Ще Ви бъде предоставена кратка информация за пътуването, България, Свети Влас и други забележителности по пътя към к.к.Елените. Катамарана ще премине през целия залив на Слънчев бряг, след което ще се насочи към мидената ферма. В непосредствена близост до нея се намира и курортния комплекс Елените.

10.30 – 12.00 ч . Катамарана спира в района на залива пред Елените. През това време туристите могат да се гмуркат в морето или да слушат музика, докато си почиват на втората палуба.
12.30 ч. Катамарана се връща отново на пристанище Несебър .

Напитки българско производство по системата All Inclusive: ракия, водка, джин, мастика, мента, бяло вино, червено вино, бира, безалкохолни напитки, минерална вода
Мезета: чипс, ядки, пуканки, салата от моркови краставици и лайм.

Яхтата е прекрасна за провеждане на фирмени мероприятия, рождени дни и сватби.

Цена по оферта. Моля потърсете ни на 0896 70 90 40.

ВАЖНО! За да бъде само вашата група на катамарана, минимумът посетители е 30 човека.

Галерия