0896 709040
 

Детски партита

Вярваме, че поне веднъж годишно си задавате въпроса: "Къде и как да организирам рождения ден на моето дете?" Ако сте заети, не губете ценното си време в търсене на идеи, а ни потърсете, ние ще ви дадем съвети за място за парти и ще ви изпратим аниматор.

Всеки детски рожден ден се нуждае от аниматор, който да забавлява децата и да помогне на родителите на гостите на рожденика да изпият своето кафе на спокойствие. Това е и нашата задача! Когато вие ни потърсите и поръчате от нас детски аниматор, наша е отговорността той да ги занимава с игри и танци, а ваша е да обърнете внимание на своите гости.

Предлагаме различни тематични детски партита според възрастта на вашето дете, те имат еднаква цена и различна продължителност. Най-често родителите се спират на продължителност от 2 часа. За да ви запишем в графика е необходимо да направите заявка поне 4-5 дена преди датата на партито. Ние ще ви помогнем да изберете тема и костюм за аниматора, които най-много отговарят на вашето дете.

Вашият детски рожден ден може да включва:

- 1 аниматор или повече
- 1 аниматор или повече с DJ

Как да организирате идеалното детско парти?
10 съвета за планиране на детско парти
1. Избор на дата и час
2. Избор на тема на партито
3. Бюджет на партито
4. Избор на място
5. Покани и списък на гостите
6. Храна
7. Поръчка на аниматор
8. Парти аксесоари за гостите
9. Фотограф
10. Най-важното: от къде да поръчам ТОРТА?

Нашият екип се занимава от 2008 година с организиране на партита и опитът ни ви дава гаранция за успешно протичане. Работим с над 30 добри аниматори, момичета и момчета, които, след като се спрете на тема, ще облечем в съответния костюм и ще го изпратим на адреса, зададен от вас.

Не се колебайте да ни потърсите на тел. 00359 896709040!