0896 709040
 

Блобинг тиймбилдинг

Изключително лесен за изпълнение, забавен и наситен с адреналин воден спорт. Само след няколко опита Блоб скоковете могат да бъдат контролирани! Всички трикове, които се изпълняват в другите екстремни спортове могат да бъдат приложени и практикувани и тук. Могат да бъдат измислени и нови забавни номера. Реално, за да практикуваш Блоб трябва само да скочиш. Както във водата, така и на сушата. През лятото на някой красив и чист
водоем - езерo, басейн или море. Това представлява възможност за забавление и събиране на голяма публика.
Блобингът е отборен спорт, като всеки отбор се състои от 3 души. Блобър е участникът, който бива изстрелван. Той се позиционира в предната част на Блоба и след сигнал, другите 2-ма скачат в задната част, като изстрелват блобъра параболично нагоре и напред. Целта е да осъществи най-атрактивния и луд номер, и да завърши с възможно най-чисто гмуркане. Максималната разликата в килограмите между участниците за мъже е 60кг, а за жени и деца до 30кг.
Изисквания: Навършени 13 години! Добро здравословно и психическо състояние! Желание за адреналин!
Блобингът далеч не е само катапултиране във въздуха.
Освен непрекъснатото усъвършенстване на BLOB през последните години, ние изобретихме BLOBBING като спорт и успешно лансирахме състезателния формат BLOBBING BATTLE, подходящ за тиймбилдинг.
Отборите се оценяват по стил, трудност на изпълнение, атрактивност, височина и правилно гмуркане/приземяване.
 

Галерия